Fotoboek met een zachte kaft

21 januari 2019
 Categorieën: Fotografie, Blog

Delen

Fotoboek met een zachte kaft  

Mooie momenten zijn er om te koesteren. Bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of een geboorte. Maar het kunnen ook de alledaagse dingen zijn, denk dan aan een ontbijt met het gezin of een wandeling met de hond op het strand. Je wilt zo lang mogelijk van deze ogenblikken genieten, ze vastpakken en niet meer laten gaan. Maar helaas gaan deze momenten voorbij. Foto's zijn een mooie manier om dierbare gelegenheden vast te leggen. Met een druk op de knop is het moment opgenomen, zo kan je ervan blijven genieten. Helaas raken de genomen foto's vaak kwijt tussen de massa. En met de foto's verdwijnen ook langzaam maar zeker de momenten uit het geheugen. Toch hoeft dit niet te gebeuren, op een simpele manier kun je deze foto's bundelen. Gebundeld in een fotoboek met een zachte kaft. Benieuwd naar de meerwaarde hiervan? Lees dan verder. 

Verenigen 

Chaos, allerlei foto's opgeslagen op allerlei verschillende apparaten. Er is in veel gevallen totaal geen overzicht. Verschillende levensfases lopen in elkaar over zonder duidelijk kader. Veel mensen maken dagelijks tientallen foto's, van gewone dagelijkse zaken en van bijzondere gebeurtenissen. Sommigen van deze plaatjes komen op sociale media, anderen komen in het mobiele album terecht. Om orde te scheppen is het nodig om te verenigen, welke foto's horen bij elkaar? Welke foto's hebben grote waarde? Kijk kritisch naar de foto's, misschien zijn er wel veel van één moment. Kies dan een exemplaar dat het meest pakkend is. Een mooie manier om te verenigen is een fotoboek. Alle plaatjes bij elkaar in een boek. Dat zorgt voor orde in de chaos, alle mooie momenten zijn vastgelegd en worden bewaard. Is dat geen fijne gedachte?   

Diverse exemplaren   

Elk moment kent verschillende emoties, deze wisselen elkaar af. Het ene moment is duidelijk het andere niet. Ook in het bundelen van foto's is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Niet alle foto's moeten in één boek gepropt worden. Voor de diverse levensfases en momenten kan een ander fotoboek worden aangeschaft. Zo zorg je voor nog meer overzicht. Schaf daarom meerdere fotoboeken aan, zo krijgt iedere bijzondere gelegenheid evenveel aandacht. Ook kan er voor ieder gezinslid een apart fotoboek worden gemaakt.   

Cover 

De foto's kunnen worden geplakt in een fotoboek met een zachte kaft. Een zachte cover is prettig tijdens het opbergen, het is flexibel en werkt dus mee. Maar het is ook handig in gebruik, de bladzijden blijven beter open met een zachte kaft. Met zo'n fotoboek vergroot je het plezier, en kijk je met veel liefde terug op mooie momenten uit het leven. Een leuk fotoboek kun je samenstellen met hulp van Fotogoed b.v.